Nuci pecan acoperite cu zahăr
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariene și rețete prietenoase cu fodmap în cutia de rețete, nuci pecan acoperite cu zahăr ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 12 g de grăsimi și un total de 132 de calorii . Pentru 54 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Taste of Home necesită albuș de ou, scorțișoară măcinată, jumătate de nuci pecan și zahăr. 42 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Cu un scor de 67% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt pui cu biscuit cu biscuit , zahăr brun și broaște de biscuiți cu zahăr și condimente și Clafouti de caise cu lavandă și nuci pecan .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bate albușul până devine spumos.
Adăugați nuci pecan și amestecați până când sunt bine acoperite.
Combinați zahărul și scorțișoara; se presară peste nuci pecan și se amestecă pentru a se acoperi.
Se intinde intr-un singur strat pe o tava de copt neunsa.
Coaceți la 300° timp de 25-30 de minute sau până se rumenesc, amestecând din când în când. Se răcește pe hârtie cerată.