Nuci Confiate Condimentate

Nuci Confiate Condimentate
Nuci confiate condimentate ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1007 calorii, 18g de proteine, și 90g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.98 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 21 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. Un amestec de sare, scorțișoară măcinată, jumătăți de nucă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 61%. Rețete similare includ Mărturisirea # 67: dependent de nuci confiate, căutând ajutor... caise și pâine de nucă confiată, Nuci Confiate, și Nuci Confiate Crude.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, cu fund greu, încălziți aproximativ 1 inch de ulei la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Aduceți o oală mare de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Adăugați nucile și blanch timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
4
Scurgeți și transferați nucile într-un bol mediu. În timp ce nucile sunt încă fierbinți și ușor umede, adăugați zahărul cofetarilor și aruncați pentru a acoperi nucile. Amestecați și aruncați până când tot zahărul s-a topit în nuci; dacă rămân bucăți de zahăr ne-topit pe nuci, acestea nu se vor prăji corect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
ZahărZahăr
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Amestecați din nou nucile înainte de prăjire. Folosind o lingură mare cu fante, transferați câteva nuci în uleiul fierbinte, permițând spumei să dispară înainte de a adăuga o altă lingură. (În caz contrar, uleiul ar putea spuma și te-ar arde.) Prăjiți în loturi mici până când nucile se rumenesc mediu, aproximativ 45 de secunde; aveți grijă să nu gătiți prea mult. Împrăștiați pe o foaie de copt necăptușită pentru a se răci ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Într-un castron mic, amestecați cayenne, scorțișoară, un vârf de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
În timp ce nucile sunt încă calde, transferați-le într-un bol și presărați uniform cu aproximativ jumătate din amestecul de condimente. Aruncați bine pentru a distribui condimentele și apoi gustați o nucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CondimenteAmestec De Condimente
CondimenteCondimente
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Adăugați mai mult amestec de condimente, după gust și aruncați bine după fiecare adăugare. Când este rece, împachetați într-un borcan etanș. Se vor menține la temperatura camerei cel puțin 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CondimenteAmestec De Condimente
DificultateExpert
Gata În1 h, 21 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista