Nuci Confiate Condimentate
Nuci confiate condimentate ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1007 calorii, 18g de proteine, și 90g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.98 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 21 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. Un amestec de sare, scorțișoară măcinată, jumătăți de nucă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 61%. Rețete similare includ Mărturisirea # 67: dependent de nuci confiate, căutând ajutor... caise și pâine de nucă confiată, Nuci Confiate, și Nuci Confiate Crude.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, cu fund greu, încălziți aproximativ 1 inch de ulei la 350 de grade F.
Aduceți o oală mare de apă la fierbere.
Adăugați nucile și blanch timp de 30 de secunde.
Scurgeți și transferați nucile într-un bol mediu. În timp ce nucile sunt încă fierbinți și ușor umede, adăugați zahărul cofetarilor și aruncați pentru a acoperi nucile. Amestecați și aruncați până când tot zahărul s-a topit în nuci; dacă rămân bucăți de zahăr ne-topit pe nuci, acestea nu se vor prăji corect.
Amestecați din nou nucile înainte de prăjire. Folosind o lingură mare cu fante, transferați câteva nuci în uleiul fierbinte, permițând spumei să dispară înainte de a adăuga o altă lingură. (În caz contrar, uleiul ar putea spuma și te-ar arde.) Prăjiți în loturi mici până când nucile se rumenesc mediu, aproximativ 45 de secunde; aveți grijă să nu gătiți prea mult. Împrăștiați pe o foaie de copt necăptușită pentru a se răci ușor.
Într-un castron mic, amestecați cayenne, scorțișoară, un vârf de sare și piper.
În timp ce nucile sunt încă calde, transferați-le într-un bol și presărați uniform cu aproximativ jumătate din amestecul de condimente. Aruncați bine pentru a distribui condimentele și apoi gustați o nucă.
Adăugați mai mult amestec de condimente, după gust și aruncați bine după fiecare adăugare. Când este rece, împachetați într-un borcan etanș. Se vor menține la temperatura camerei cel puțin 2 săptămâni.