Nu știu
Nu știu este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 544 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1577 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare și piper, legume, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi legumele amestecate, puteți urma acest fel principal cu Desert De Plăcintă Cu Dovleac ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 92%. Rețete similare includ .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Într-un castron mediu, amestecați legumele amestecate și supa de ciuperci. Pune deoparte.
Așezați cartofii într-o cratiță mare cu suficientă apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc mediu până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Se scurge și se lasă deoparte.
Între timp, zdrobiți carnea de vită măcinată într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti pana se rumeneste uniform, amestecand pentru a rupe bucati mari.
Scurgeți excesul de grăsime din carnea de vită și așezați-l în fundul unui vas de copt de 9x13 inci.
Se toarnă amestecul de legume peste carnea de vită, apoi se aranjează feliile de cartofi peste legume. Condimentează cu sare și piper.
Presărați brânză deasupra.
Coaceți neacoperit timp de 25 de minute în cuptorul preîncălzit, până când brânza este topită și vasul este încălzit și bubuit.