Nu în fiecare zi afumat coaste de porc de rezervă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 80g de proteine, 105g de grăsime, și un total de 1467 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 4,47 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, carne de porc, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 70%. Rețete similare sunt Nu În Fiecare Zi Afumat Coaste De Porc De Rezervă, Coaste De Rezervă Afumate, și Coaste De Rezervă Glazurate Afumate.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați împreună zahărul brun, pudra de chili, boia de ardei, piperul negru, 2 linguri de usturoi praf, 2 lingurițe de ceapă praf, sare kosher, chimen, scorțișoară, condimente jalapeno și piper cayenne. Frecați generos pe carnea de porc. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Coaste De Porc De Rezervă
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Umăr
Umăr
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pregătiți un grătar în aer liber pentru căldură indirectă sau preîncălziți un fumător la 250 de grade F (120 de grade C). În timp ce grătarul se încălzește, pregătiți sosul de mop. Într-un castron mediu, amestecați împreună cidrul de mere, oțetul de mere, 1 lingură de ceapă pudră, 1 lingură de usturoi pudră, suc de lămâie, jalapeno, sos de ardei iute, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Umăr
Cidru De Mere
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Când cărbunii sunt cenușii și cenușii, așezați 2 mână de așchii de lemn înmuiate direct pe ele.
4
Așezați coastele pe grătar grătar partea osului în jos. Acoperiți și gătiți timp de 3 1/2 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Adăugați mai mulți cărbuni după cum este necesar. Ungeți cu sosul de mop și aruncați mână de așchii de lemn înmuiate pe cărbuni în fiecare oră. Păstrați temperatura grătarului sau a fumătorului să nu scadă sub 225 grade F (110 grade C). Coastele se fac atunci când frecarea a creat o coajă minunată crocantă înnegrită, iar carnea s-a îndepărtat de os. Aruncați orice sos de mop rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch