Nu-tam-tam fierbinte cruce chifle
Nu-tam-tam fierbinte cruce chifle ar putea fi doar fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețeta pe care ai căutat-o. Acest mic dejun are 183 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 27 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la BBC Good Food necesită marțipan, zahăr granulat, stafide și condimente. Este perfect pentru Paște. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 76%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fierbinte Cruce Chifle, Fierbinte Cruce Chifle, și Fierbinte Cruce Chifle.
Instrucțiuni
Puneți făina într-un castron mare și adăugați drojdia, stafidele, condimentele amestecate și 350 ml apă. Se amestecă până la un aluat moale, se acoperă cu un prosop de ceai și se lasă să crească timp de 3 ore la temperatura camerei, moment în care aluatul se va extinde și va deveni mai fin ca aspect. Dacă doriți să-l lăsați mai mult timp, de exemplu peste noapte, lăsați-l la frigider.
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Unge cu unt o cutie de brioșe cu 12 găuri. Împărțiți aluatul în 12 și formați fiecare porție într-o bilă îngrijită pe o suprafață de lucru înmuiată. Aruncați fiecare bilă într-o gaură de brioșă.
Coaceți timp de 20 de minute.
Întindeți marțipanul și tăiați-l în benzi de 0,5 cm lățime pentru a face crucile pentru chifle.
Se amestecă zahărul cu 2 lingurițe de apă și se lasă să se dizolve. Când chiflele sunt fierte, scoateți-le din cuptor și așezați cu grijă o cruce făcută din două benzi de marțipan deasupra fiecăruia și puneți-le înapoi la cuptor pentru 5 minute. Scoateți chiflele, periați cu apa cu zahăr și lăsați să se răcească.