nu pierdeți subțierea grădinii: a pentru sfecla întreagă fiartă

nu pierdeți subțierea grădinii: a pentru sfecla întreagă fiartă
Nu pierdeți subțierea grădinii: a pentru sfecla întreagă fiartă este a fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 70 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 163 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru, mentă, stoc de pui prăjit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Blaturi de sfeclă pentru copii (cu sfeclă pentru copii teeny weeny atașată), [] Orez sălbatic, sfeclă roșie pentru copii și salată de vită Kofta (ft. Sfeclă De Dragoste Sfeclă Roșie), și Sfeclă Prăjită.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie peste o flacără moderată. Când spumează, așezați cu grijă subțierea sfeclei în tigaie, astfel încât toate vârfurile rădăcinii să se odihnească într-una directă și verdele în cealaltă. Se fierbe în unt până când verdeața se ofilește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
VerziiVerzii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se toarnă două căni de bulion de pui sau bulion de pui în tigaie, se acoperă și se fierbe până când rădăcinile devin fragede – aproximativ zece minute.Opriți focul și transferați sfecla într-un vas de servit folosind clești. Pentru cea mai bună prezentare, așezați sfecla împreună, astfel încât toate sfecla să se odihnească la un capăt al vasului de servire, cu verdele odihnindu-se la celălalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
3
Se presară cu mentă proaspătă tocată și se îmbracă cu oțet de cidru sau oțet de patru hoți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa GustHartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista