nu pierdeți subțierea grădinii: a pentru sfecla întreagă fiartă
Nu pierdeți subțierea grădinii: a pentru sfecla întreagă fiartă este a fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 70 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 163 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru, mentă, stoc de pui prăjit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Blaturi de sfeclă pentru copii (cu sfeclă pentru copii teeny weeny atașată), [] Orez sălbatic, sfeclă roșie pentru copii și salată de vită Kofta (ft. Sfeclă De Dragoste Sfeclă Roșie), și Sfeclă Prăjită.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie peste o flacără moderată. Când spumează, așezați cu grijă subțierea sfeclei în tigaie, astfel încât toate vârfurile rădăcinii să se odihnească într-una directă și verdele în cealaltă. Se fierbe în unt până când verdeața se ofilește.
Se toarnă două căni de bulion de pui sau bulion de pui în tigaie, se acoperă și se fierbe până când rădăcinile devin fragede – aproximativ zece minute.Opriți focul și transferați sfecla într-un vas de servit folosind clești. Pentru cea mai bună prezentare, așezați sfecla împreună, astfel încât toate sfecla să se odihnească la un capăt al vasului de servire, cu verdele odihnindu-se la celălalt.
Se presară cu mentă proaspătă tocată și se îmbracă cu oțet de cidru sau oțet de patru hoți.