Nu coaceți Cheesecake portocaliu cu migdale prăjite
Nu coaceți Cheesecake portocaliu cu migdale prăjite este un fără gluten rețetă cu 12 porții. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 436 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți buric orange, cookie-uri unt pentru a face 1 cani de firimituri, gelatină, și câteva alte ingrediente pe o parte, puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Compot de portocale și Kiwi cu migdale prăjite, Fasole verde cu aromă de portocale cu migdale prăjite, și Tartă de ciocolată neagră și portocală cu migdale prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Crustă: pulverizați ușor fundul și părțile laterale ale unei tigaie cu formă de arc de 9 inci cu spray de gătit antiaderent. Se toaca marunt cana de migdale, retrase din circuitul agricol.
Puneți prăjiturile într-o pungă de plastic sigilabilă și zdrobiți-le în firimituri fine, rostogolindu-le cu un știft.
Transferați firimiturile într-un bol mare și amestecați nucile tocate, scorțișoara și untul. Apăsați firimiturile într-un strat uniform în fundul tigaiei. Topiți crusta cu 1/4 cană de migdale feliate, astfel încât unele să fie în crustă și altele așezate deasupra ei. La frigider.
Presărați gelatina peste sucul de portocale într-o cratiță mică, lăsați să stea 1 minut.
Se încălzește la foc mic până se topește gelatina, se lasă deoparte. Grate 1 linguriță. zest din portocaliu și pus deoparte. Bateți crema de brânză la viteză medie până se omogenizează 3-5 minute în vasul unui mixer electric prevăzut cu atașamentul pentru tel. Bateți în lapte condensat; răzuiți vasul după adăugare. Când amestecul este neted, amestecați gelatina topită și coaja portocalie rasă. Puneți umplutura peste crustă, atingând părțile laterale ale tigaiei până la umplere. La frigider 2 ore sau până la setare.
Cojiți coaja de restul de portocală, așezați-o pe o tăietură și feliați-o în runde groase de inci. Topiți tortul cu rundele portocalii și restul de migdale feliate.