Nu caserola de fasole verde a mamei tale ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde repertoriul de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 182 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,01 USD pe porție. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Dacă aveți sare kosher, jumătate și jumătate, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, Caserola De Fasole Verde, și Caserola De Fasole Verde.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 475 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Combinați ceapa, făina, panko și sarea într-un bol mare de amestecare și aruncați pentru a combina. Înveliți o tigaie cu spray antiaderent și întindeți uniform ceapa pe tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Făină Pentru Toate Scopurile
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
Tigaie
4
Coaceți la cuptor până se rumenesc, aruncând la fiecare 10 minute, timp de aproximativ 30 de minute. După ce ați terminat, scoateți-l din cuptor și lăsați-l deoparte până când este gata de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Întoarceți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
În timp ce ceapa se gătește, pregătește fasolea. Aduceți un galon de apă și 2 linguri de sare la fiert într-o cratiță de 8 litri. Blanch timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Fasole
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Scurgeți într-o strecurătoare și scufundați imediat fasolea într-un castron mare cu apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
8
Se scurge și se lasă deoparte.
9
Topiți untul într-o tigaie din fontă de 12 inci setată la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați ciupercile, sarea și piperul și gătiți, amestecând ocazional, până când ciupercile încep să renunțe la o parte din lichidul lor, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ciuperci
11
Adăugați usturoiul și nucșoara și continuați să gătiți încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Nucșoară
12
Presărați făina peste amestec și amestecați pentru a combina. Gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
13
Adăugați bulionul și fierbeți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
14
Adăugați jumătate și jumătate și gătiți până când amestecul se îngroașă, aproximativ 6 până la 8 minute.
15
Se ia de pe foc și se amestecă 1/4 din ceapă și toată fasolea verde. Se acoperă cu ceapa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Ceapă
16
Se introduce în cuptor și se coace până la bule, aproximativ 15 minute.