Noua Ciocolată Caldă Mexicană
Reteta noua ciocolata calda Mexicana ar putea satisface pofta mexicana in aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 8 și costă 47 de cenți pe porție. Această băutură are 111 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sare, nucșoară măcinată, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Ciocolată caldă și Marshmallow Toasted Pots de Creme, Cel Mai Bun Sos Fierbinte Fudge, și Supă caldă și acră.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-o cratiță mare și grea. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând constant. Adăugați treptat lapte și extrageți, amestecând constant cu un bici.
Se încălzește la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii, amestecând cu un tel (nu fierbeți).
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 D. HR]()
Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 D. HR
Acest amestec Pinot Noir/Gamay" 1787 "este partea contra a amestecului nostru "459". Singura diferență dintre cele două vinuri (ambele făcute cu același fruct exact) sunt vasele folosite pentru a le produce. "1787" a fost fermentat și îmbătrânit în butoaie de stejar neutre. Diferența de gust și miros este incredibilă și trebuie doar să le gustați unul lângă altul pentru a vedea singur. În anul 1787, a fost ordonat un decret pentru a elimina toate soiurile de struguri roșii din Valea Mosel și pentru a le înlocui cu viță de vie Riesling. De-a lungul timpului, această lege s-a disipat și soiurile roșii au fost plantate încet din nou în regiune.