Noua Anglie Apple Cheddar Galette

Noua Anglie Apple Cheddar Galette
New England Apple Cheddar Galette este un lacto ovo vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 376 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 84 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de făină universală, mere de gătit, tapioca instantanee) și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Mere Cheddar Galette, Galette de cartofi cu crustă de Cheddar, și Galette potpie de pui cu crustă de Cheddar-cimbru.

Instrucțiuni

1
Faceți aluatul de patiserie
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
2
Tăiați untul în cuburi. Într-un castron mare, amestecați făina, sarea și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Presărați cuburile de unt peste făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
4
Folosiți-vă mâinile curate pentru a zdrobi făina și untul împreună, împărțind untul în bucăți mai mici până când amestecul seamănă cu o masă grosieră destul de ciudată, cu câteva bucăți de unt de mărimea unui bob de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
5
Adăugați smântâna și câteva linguri de brânză Cheddar ascuțită rasă fin și amestecați cu o furculiță până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar AscuțităBrânză Cheddar Ascuțită
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
6
Adunați amestecul cu mâinile și formați o minge. Formați mingea într-un disc.
7
Se presară cu puțină făină, se înfășoară în folie de plastic și se răcește la frigider pentru cel puțin 30 de minute și până la o zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
8
Pregătiți Galeta
9
Cojiți, miezuiți, sferturiți merele, puneți-le în apă cu suc de lămâie: Preîncălziți cuptorul la 400 buc.f (205 buc. c). Pregătiți un castron mare pe jumătate umplut cu apă. Strângeți în el sucul unei jumătăți de lămâie (și puneți și lămâia stoarsă dacă doriți). Curățați, sfărâmați și miezuiți merele și puneți-le în apa acidulată în timp ce lucrați pentru a împiedica decolorarea merelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
1
Scoateți sferturile de mere din apă. Feliați fiecare sfert de măr în 4 sau 5 felii, pe lungime, de aproximativ 1/4 inch până la 3/8 inch grosime la capătul cel mai lat. Întoarceți feliile de mere în apa acidulată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Scurgeți feliile de mere, presărați cu sirop de arțar, scorțișoară, tapioca minute, coajă: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Minute TapiocaMinute Tapioca
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3
Scurgeți feliile de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
4
Așezați feliile de mere înapoi în vasul acum gol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Presărați sirop de arțar și scorțișoară și aruncați ușor, astfel încât feliile de mere să fie ușor acoperite cu ambele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
6
Adăugați tapioca minut și coaja de lămâie. Aruncați ușor din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Minute TapiocaMinute Tapioca
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
7
Întindeți aluatul, transferați-l pe foaia de copt căptușită: pe o suprafață curată, ușor făinată, plană, așezați discul de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Rulați cu un sucitor la o grosime uniformă și aproximativ 14 inci lățime. Mutați ușor aluatul de patiserie întins pe o foaie de copt căptușită cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
9
Aranjați feliile de mere pe aluat: începând de la 2 centimetri de perimetrul rundei de patiserie, aranjați feliile de mere, una lângă alta, într-un model circular, umplând cercul. Este în regulă dacă unele dintre feliile de mere se suprapun puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
10
Se presară cu brânză, se îndoaie marginile în pliuri: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
11
Presărați blatul merelor cu brânză Cheddar rasă. Îndoiți ușor aluatul peste feliile de mere, formând pliuri cu aluatul la fiecare câțiva centimetri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar MărunțităBrânză Cheddar Mărunțită
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1
Așezați un ou într-un castron mic cu o linguriță de apă, bateți cu o furculiță sau bateți până se omogenizează. Folosiți o perie de patiserie pentru a peria spălarea ouălor peste marginea expusă a aluatului (nu puneți merele, ci doar aluatul). 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Presărați crusta spălată cu ou cu zahăr grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Grosier Galben și AlbZahăr Grosier Galben și Alb
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
1
Se coace timp de 10 până la 15 minute (până când începe să se rumenească) la 400 buc.f (205 buc. c). Apoi, coborâți temperatura la 375 F (190 C) și coaceți încă 15 până la 20 de minute, până când merele sunt fierte și crusta se rumeneste frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Se răcește până se încălzește ușor înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista