Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați normande de pui cu piure de mere și cartofi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 543 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de păstârnac, unt, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Piure de cartofi dulci, cotlet de porc cu sos de cidru, mere Sotate și ceapă, Escalope de poulet la Normande (pui Normandia) #TourDeManger, și Cartofi dulci copți acoperiți cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi copți acoperiți cu pui cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 3 ingrediente într-o oală mare grea și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu, acoperiți și fierbeți până când păstârnacul este fraged, aproximativ 5 minute. Folosind lingura cu fante, transferați păstârnacul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați cartofi și mere în aceeași oală. Acoperiți; se fierbe la foc mic până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Se ia de pe foc. Folosind lingura cu fante, transferați cartofii și merele într-un castron mare; adăugați 3 linguri de unt. Mash până aproape neted. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cartofi
Măr
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
4
Se toarnă amestecul de bulion din oală în castron mediu; oală de rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Presărați puiul cu sare, piper și 4 lingurițe de cimbru; praf cu făină. Topiți restul de 2 linguri de unt în oala rezervată la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Unt
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Cimbru
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Adăugați jumătate de pui. Saut până se rumenesc și se fierbe, întorcându-se cu clești, aproximativ 5 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați puiul saut la vasul de copt din sticlă de 11x7x2 inci. Repetați cu puiul rămas. Se acoperă cu păstârnac, restul de 2 lingurițe de cimbru și mazăre. Întoarceți amestecul de bulion în aceeași oală; adăugați coniac și frișcă. Se fierbe la foc mediu-mare până când sosul se reduce la 1 1/4 căni, răzuind bucățile rumenite, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper. Lingură peste pui. Acoperiți cu amestec de cartofi-mere. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Se dă la frigider până la rece, apoi se acoperă și se păstrează la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Frișcă
Păstârnac
Pui întreg
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Cartofi
Măr
Bulion
Sos
Cimbru
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Lingura Cu Fante
Clește
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Coaceți caserola descoperită până când toppingul de cartofi este crocant și umplutura de pui este încălzită, aproximativ 35 de minute (aproximativ 45 de minute dacă este refrigerată).