Noni Afghani
Noni Afghani ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 17 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 306 calorii. Această rețetă de la Toțiretetele au 65 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Un amestec de drojdie activă, zahăr, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Brioșe de tărâțe Noni cu piure de curmale, Caserola De Squash Afgană, și Boulanee Afgană Vegetariană (Cifre De Afaceri) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați împreună 1/2 cană apă caldă și zahăr.
Se presară drojdia deasupra și se lasă să stea aproximativ 10 minute, până se spumează.
Puneți făina într-un castron mare și amestecați sarea. Faceți o fântână în centru și turnați amestecul de ulei de porumb și drojdie.
Adăugați apa rămasă în cantități mici până când aveți un aluat moale umed care poate fi manipulat. Întoarceți-vă pe o suprafață înmuiată și frământați cel puțin 5 minute. Reveniți la castron, acoperiți cu un prosop și lăsați să crească până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 1/2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Dezumflați aluatul înălțat și împărțiți-l în 8 bucăți.
Rotiți fiecare piesă într-o minge.
Pe o suprafață ușor făinată, rotiți fiecare bilă cu un știft de rulare, astfel încât să aibă o formă ovală, aproximativ 6 inci lungime și 1/2 inch grosime. Folosiți o furculiță sau un cuțit plictisitor pentru a desena trei linii pe partea superioară a fiecărei pâini.
Așezați pâinile pe o foaie de copt.
Se amestecă împreună oul și lingura rămasă de apă; periați vârfurile pâinilor cu amestecul.
Presărați semințe de caras peste vârfuri, dacă folosiți.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute în cuptorul preîncălzit, până când pâinile sunt strălucitoare și se rumenesc.