Noisettes De Porc Cu Coajă De Pecan
Pecan-Crusted Noisettes de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 224 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,07 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână apă, făină, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Muschiulet De Porc Cu Coajă De Pecan, Pecan-crusted cotlet de porc pentru două, și Cotlete de porc cu coajă de Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați pecanele și panko; se întinde pe o tigaie cu jeleu.
Coaceți la 350 timp de 10 minute.
Așezați firimiturile într-un vas superficial.
Puneți făina într-un vas puțin adânc.
Combinați apa și oul într-un vas puțin adânc. Feliați filetul de porc transversal în 8 felii.
Așezați fiecare felie de porc între 2 foi de folie de plastic grea; Lira la 1/4-inch grosime folosind un ciocan de carne.
Presărați carnea de porc cu sare și piper. Dragă în făină. Înmuiați carnea de porc în amestec de ouă; dragă în firimituri. Topiți 1 1/2 lingurițe de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați jumătate de carne de porc în tigaie; gătiți 2 minute pe fiecare parte.
Așezați carnea de porc pe o tigaie cu jeleu. Repetați procedura cu restul de carne de porc și unt.
Coaceți la 350 timp de 5 minute.
Se servește cu pene de lămâie.