Lămâie Sare De Porc Marinat

Lămâie Sare De Porc Marinat
Lămâie sare marinat muschiulet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 190g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 1477 calorii. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $ 9.26 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, sare, filete de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până mere ai putea urma acest curs principal cu Mere De Caramel Fierbinte ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Filet de porc marinat în usturoi, lămâie și Oregano cu salată grecească, Filet De Porc Marinat, și Filet De Porc Marinat.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Curățați fin lămâile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
4
Folosind un mortar și un pistil, lucrați sarea și coaja de lămâie împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
5
Adăugați câteva rotații de piper negru și 1 lingură de ulei de măsline. Se amestecă pentru a se amesteca. Frecați amestecul de sare de lămâie pe toată carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
(tub Mare)(tub Mare)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
6
Într-o tigaie mare, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline până la cald, dar nu fumați, adăugați filete în tigaie și căutați pe toate părțile, aproximativ 5 minute în total. (Dacă aveți o tigaie mică, căutați 1 Filet la un moment dat.) Mutați tigaia cu carne de porc la cuptor și gătiți până când un termometru pentru carne citește 155 grade F, aproximativ 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Scoateți carnea de porc din tigaie și lăsați să se odihnească pe o tăietură timp de aproximativ 5 minute. Feliați filetele împotriva bobului pe o părtinire diagonală, ventilați pe o farfurie și serviți cu mere prăjite cu miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aromă De Arțar După GustAromă De Arțar După Gust
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Cojiți merele cu un cojitor de legume, îndepărtați miezul și tăiați-le în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
10
Încălziți o tigaie medie la foc mediu-mare cu untul în ea. Când untul începe să se rumenească, adăugați sucul de lămâie și gătiți timp de 30 de secunde. Se amestecă merele și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Se sotează timp de 3 până la 4 minute până când marginile încep să se coloreze.
12
Adăugați mierea și puneți-o în cuptor timp de aproximativ 15 până la 20 de minute până când merele sunt moi și ușor caramelizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
13
Mash cu o furculiță pentru o versiune chunky, sau pus în procesor de alimente pentru un sos mai fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
14
Serviți cald, la temperatura camerei sau la rece.

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Durigutti familia Malbec cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Durigutti Familia Malbec
Durigutti Familia Malbec
Durigutti familia Malbec este un vin bogat cu note de smochine, cacao , cafea, prune care se reunesc pentru a da un finisaj intens.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista