NoCal afumat curcan prăjit cu dovleac salvie sos este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 80g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 882 calorii. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de zahăr, salvie, pudră de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până lamaie meyer ai putea urma acest curs principal cu Tort De Lămâie Meyer ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sage-piept de curcan prăjit și sos, Curcan prăjit cu unt de salvie cu sos de cidru, și Piept de curcan prăjit cu pâine de porumb-umplutură de salvie și sos de coniac.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: 2 cani de mere chips-uri de fumat, înmuiate în apă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Pentru a configura fumătorul: luați prăjitorul de curcan și aliniați-l cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Varză Mov, Feliată Mărunt
4
Scurgeți chipsurile de mere și adăugați-le în partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Puneți tigaia la foc mare pe aragaz. Chipsurile vor începe să se topească și să fumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Roșii Feliate, Opțional
6
Pentru amestecul de condimente: într-un castron mic adăugați primele 5 ingrediente și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Combinați ingredientele rămase într-un mortar și pistil și amestecați până când aveți textura nisipului grosier.
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
8
Adăugați acest amestec în vasul de condimente.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Pregătiți curcanul. Spălați pasărea în interior și în exterior sub apă curgătoare rece. Se usucă cu prosoape de hârtie și se condimentează bine în interiorul cavității cu amestecul de condimente. Umpleți pasărea cu fenicul feliat, lămâie, usturoi, dafin, salvie, rozmarin și cimbru. Fixați aripile înapoi în spatele bazei sânului. Strângeți pasărea folosind sfoară de bucătărie. Înveliți curcanul în ulei de măsline și condimentați peste tot cu amestecul de condimente rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Usturoi Goya®
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Supă De Pui Pudră Goya®
10
Odată ce chips-uri începe fumat aranja curcan pe un raft și pune-l peste chips-uri de fumat. Reduceți căldura la mediu și acoperiți întreaga tigaie cu folie, astfel încât fumul să încapsuleze întreaga pasăre. Întoarceți ușor temperatura și fumați timp de 10 până la 15 minute. După ce ați terminat, scoateți folia și ridicați întregul suport cu curcanul din tigaie. Aruncați folia cu așchii. (Asigurați-vă că ați pus chips-uri prin scufundarea în apă înainte de aruncarea înapoi în mare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, Opțional
11
Puneți suportul înapoi în tigaia de prăjire și prăjiți în cuptorul preîncălzit timp de 2 1/2 până la 3 ore. Un termometru citit instantaneu introdus în partea cărnoasă a coapsei trebuie să înregistreze 170 de grade F. Dacă picioarele sau pieptul se rumenesc prea repede în timpul prăjirii, acoperiți-le cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Varză Mov, Feliată Mărunt
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
12
Când ați terminat, scoateți curcanul din cuptor și lăsați-l deoparte să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
13
Transferați într-un platou și garnisiți cu salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
14
Într-o tigaie mare la foc mediu se adaugă slănina. Gatiti 5 minute pana cand slanina incepe sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
15
Adăugați ceapa, usturoiul, 3 frunze de salvie sfâșiate și dovleacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
16
Se sotează până se caramelizează ceapa, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
17
Se toarnă bulionul de pui în tigaie pentru a degrada și se fierbe până când dovleacul este complet moale, aproximativ 10 până la 12 minute. Odată ce dovleacul este fraged, turnați șuvița prin strecurătoare cu plasă fină, într-un bol. Apăsați solidele cu o lingură pentru a extrage tot lichidul și pulpa posibilă. Întoarceți șuvița în oală și continuați să fierbeți și reduceți la jumătate, aproximativ 15 minute. Condimentează cu sare și piper, după gust și adaugă restul de 3 frunze întregi de salvie proaspete. Se amestecă untul și, odată combinat, se toarnă sosul într-un bol sau ulcior de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salvie Proaspătă
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește