Nici O Vină Cezar
Nici o vină Cezar este un fără gluten și דל פחמימות, farfurie. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 144 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de tofu de mătase, parmezan, sos worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată Caesar Fără Vinovăție, Porumb prăjit salate Caesar cu parmezan iaurt grecesc Caesar Dressing, și Salată de pui Caesar cu crutoane de usturoi {și pansament ușor Caesar}.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Începând cu cea mai mică viteză, tăiați cuburile de brânză în borcanul blenderului până când se așează în fundul borcanului, crescând treptat viteza.
Se adaugă usturoiul pe jgheab și se toacă până se toacă.
Apoi, adăugați muștarul, oțetul de vin alb, sosul Worcestershire, sarea și piperul și tofu în blender și amestecați până se omogenizează. În timp ce blenderul funcționează, stropiți ulei de măsline pe mijlocul vortexului care s-a format.
Adăugați mai mult sau mai puțin din uleiul de măsline și amestecați până când ajunge la consistența pansamentului pentru salată.