Nibbles De Anghinare

Nibbles De Anghinare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Nibbles de anghinare. Această rețetă servește 1. Pentru $ 7.8 pe portie, această rețetă acoperă 53% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 87G de proteine, 124g de grăsime, și un total de 1701 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, piper și oregano, sos fierbinte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Nibbles De Anghinare, Nibbles De Anghinare, și Elf Nibbles pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 și puneți un 10-in. tigaie din fontă * în cuptor pentru a încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Scurgeți marinada din 1 borcan de anghinare într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Scurgeți anghinarea rămasă; rezervați marinada pentru alte utilizări. Tăiați toate anghinarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
4
Se încălzește marinada în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând, până când ceapa este moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Bateti ouale intr-un bol pentru a amesteca. Se amestecă pesmetul, piperul, oregano și sosul fierbinte. Se amestecă brânza, pătrunjelul, anghinarea și amestecul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Scoateți tigaia din cuptor. Protejându-vă mâinile, ștergeți-l rapid cu un prosop de hârtie cu ulei.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Se toarnă cremă și se coace, neacoperită, până când crema se simte setată când este ușor atinsă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Lăsați să stea cel puțin 15 minute înainte de a tăia în 1-in. pătrate.
10
* Folosiți anghinare într-o marinată uleioasă; ne place marca Cara Mia. Folosind o tigaie (actualizarea noastră pe tigaia originală de copt) dă nibbles o crustă aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
11
Faceți înainte: până la 1 zi, răcit. Reîncălziți, neacoperit, 12 minute la 325.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista