New York Strip Steak cu gust de Tri-Berry, șiruri de ceapă crocante și macaroane coapte și brânză cu Prosciutto și ulei de trufe

New York Strip Steak cu gust de Tri-Berry, șiruri de ceapă crocante și macaroane coapte și brânză cu Prosciutto și ulei de trufe
New York Strip Steak cu gust Tri-Berry, șiruri de ceapă crocante și macaroane coapte și brânză cu Prosciutto și ulei de trufe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 22,72 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 192g de proteine, 388g de grăsime, și un total de 5426 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 53 minute. Dacă aveți la îndemână vin, șalotă, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați New York Strip cu brânză albastră, gem de ceapă Vidalian și salată caldă de cartofi cu vinetă de muștar, Rosemary-grilled New York Strip cu gust de vinete fumurii, și Friptură la grătar din New York cu bere și sos de friptură de melasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți o tigaie din fontă la foc mare, astfel încât tigaia să se încălzească cu adevărat. Condimentează friptura cu sare, piper și pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați uleiul în tigaie. Căutați friptura pe ambele părți, până când este bine rumenită și crocantă, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se pune tava în cuptor și se fierbe timp de 10 minute, sau până la mediu-rare.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1
Scoateți friptura din tigaie și odihniți-vă înainte de servire. În tigaia cu friptură, la foc mediu, adăugați vinul roșu și degresați tigaia, răzuind orice bucăți maronii din friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați șalotele feliate, afinele, murele și căpșunile feliate. Gatiti gustul timp de 10 minute sau pana cand fructele s-au inmuiat, dar inca isi pastreaza forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
3
Topiți friptura cu gust de Tri-fructe de pădure și șiruri de ceapă crocante și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Într-o tigaie adâncă, la foc mediu-mare, încălziți 1 inch de ulei până ajunge la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se toarnă laptele într-un castron puțin adânc. Într-un castron sau o tigaie separată, adăugați făina. Înveliți feliile de ceapă în lapte și apoi aruncați ceapa în făină până când este complet acoperită. Scuturați excesul de făină și prăjiți cu grijă ceapa până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Într-o oală mare, gătiți macaroanele conform instrucțiunilor pachetului pentru al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Scurgeți macaroanele și turnați macaroanele înapoi în oala fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Într-o cratiță la foc mediu, combinați frișca grea, cheddarul mărunțit și brânza mozzarella. Se amestecă până când amestecul este topit și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Brânză Cheddar MărunțităBrânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
10
Se toarnă sosul de brânză peste macaroanele strecurate și se amestecă bine. Apoi turnați tăiței într-un vas de copt și adăugați prosciutto tocat și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
ProsciuttoProsciutto
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
11
Presărați brânza mărunțită rezervată deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Un Strop De Philadelphia®, DivizatCu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
12
Coaceți într-un cuptor preîncălzit până se rumenesc deasupra, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
13
Scoateți macaroanele și brânza din cuptor și stropiți cu ulei de trufe albe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane și BrânzăMacaroane și Brânză
Ulei De Trufe AlbeUlei De Trufe Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Cele două viță de vie Columbia Valley Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 7 dolari pe sticlă.
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Acest vin cu fructe înainte este definit de arome și arome de zmeură șifructe de padure. Expresiile de cafea și cacao încadrează Palatul Mijlociu și condimenteazăîn jurul finisajului moale și catifelat.
DificultateExpert
Gata În53 m.
Porții2
Scor De Sănătate92
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista