New York Knish-Yo!
New York Knish-Yo! ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 52 de cenți pe porție. O porție conține 172 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați unt, cartofi Yukon gold, aluat phyllo și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi Knish, Mini Aperitiv Knish De Cartofi Cu Spanac, și Knish De Cartofi Roșii Cu Kale, Praz Și Cremă De Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală cu suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și gătiți până se înmoaie.
Se scurge și se lasă deoparte.
În timp ce cartofii fierb, încălziți 1/4 cană de unt într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă ceapa și se gătește până se moale și translucid.
Într-un castron mare, zdrobiți cartofii până se omogenizează.
Se amestecă amestecul de ceapă și unt, bulionul mărunțit și sarea și piperul după gust.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o foaie de copt.
Puneți 3 foi de aluat filo una peste alta și tăiați această foaie cu trei straturi în jumătate. Aruncați o lingură de amestec de cartofi în fiecare bucată de filo.
Rulati aluatul în jurul amestecului, tucking se termină sub. Repetați acest pas cu foile rămase de aluat phyllo pentru a face 12 knishes.
Ungeți cu restul de 1/4 cană de unt și puneți-l pe foaia de copt.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit timp de 30 până la 40 de minute sau până se rumenesc.