New York Cheesecake II
New York Cheesecake II este un vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 507 calorii. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Un amestec de firimituri de cracker graham, amidon de porumb, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Încercați Lindy ' s Cheesecake – acesta este un tradițional New York City Cheesecake, New York Cheesecake, și New York Cheesecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C).
Amestecați firimiturile de cracare graham, untul topit și 1/4 cană de zahăr împreună. Apăsați amestecul pe fundul unei tigaie cu formă de arc de 9 sau 10 inch.
Se pune la congelator 10 minute.
Crema 3/4 cana de zahar si crema de branza pana se omogenizeaza. Bateți ouăle, vanilia și amidonul de porumb până se amestecă. Se amestecă smântâna până se amestecă.
Se toarnă în crusta pregătită.
Coaceți la 400 de grade F (205 grade C) timp de 45 de minute. Opriți cuptorul și lăsați tortul în cuptor cu ușa întredeschisă timp de 3 ore.
Serviți cu toppingul preferat.