New York Cheesecake II este un vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 507 calorii. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Un amestec de firimituri de cracker graham, amidon de porumb, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Încercați Lindy ' s Cheesecake – acesta este un tradițional New York City Cheesecake, New York Cheesecake, și New York Cheesecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Amestecați firimiturile de cracare graham, untul topit și 1/4 cană de zahăr împreună. Apăsați amestecul pe fundul unei tigaie cu formă de arc de 9 sau 10 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker Crumbs
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
3
Se pune la congelator 10 minute.
4
Crema 3/4 cana de zahar si crema de branza pana se omogenizeaza. Bateți ouăle, vanilia și amidonul de porumb până se amestecă. Se amestecă smântâna până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Amidon De Porumb
Smântână
Vanilie
Cremă
Zahăr
Ouă
5
Se toarnă în crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Coaceți la 400 de grade F (205 grade C) timp de 45 de minute. Opriți cuptorul și lăsați tortul în cuptor cu ușa întredeschisă timp de 3 ore.