New York Cheesecake
Această rețetă servește 8. Pentru $ 3.22 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 984 calorii, 12g de proteine, și 54g de grăsime per portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, cireșe, scorțișoară și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 13 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Lindy ' s Cheesecake – acesta este un tradițional New York City Cheesecake, New York Cheesecake, și New York Cheesecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: un 9-inch non-stick Teflon acoperit forma de primăvară pan
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F
Amestecați firimiturile de cracker graham, zahărul, scorțișoara și untul împreună într-un bol de amestecare.
Turnați amestecul în tigaia cu formă de arc și folosind o cană de amestecare apăsați firimiturile în bază. Folosind degetele, apăsați ușor firimiturile în părțile laterale ale tigaiei.
Coaceți timp de 6 minute.
Într-un robot de bucătărie, crema de brânză cremă și zahărul împreună.
Adăugați coaja și vanilia, amestecați până se omogenizează.
Adăugați 5 gălbenușuri de ou și smântână grea, pulsați până se omogenizează.
Se toarnă într-un castron mare curat. Într-un castron separat, bateți albușurile până se formează o spumă moale.
Adăugați 2 linguri de zahăr încet în albușurile de ou și continuați să bateți până se formează vârfuri moi. Ori în cremă de brânză, un pic la un moment dat până când complet integrat.
Se toarnă în tigaia pregătită cu formă de arc.
Coaceți timp de 1 oră și 15 minute sau până când este ferm.
Se lasă să se răcească 1 oră și 30 de minute.
Se amestecă crema fraiche și zahărul împreună și se întinde ușor pe partea superioară a cheesecake-ului răcit.
Coaceți timp de 5 minute.
Se lasă să se răcească până când toppingul este setat sau se răcește peste noapte și se servește. Cel mai bine servit la temperatura camerei.
Se servește cu confit de cireșe.
Într-o cratiță medie necorozivă puneți apă, zahăr, scorțișoară, vanilie și cimbru. Aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți timp de 2 minute.
Adăugați cireșe și fierbeți timp de 1 oră. Dacă este nevoie de mai mult lichid, adăugați apă. Continuați să fierbeți până când amestecul de cireșe este gros și cireșele sunt moi.
Se toarnă într-un recipient curat și se dă la frigider până este gata de utilizare.