New York Cheesecake

New York Cheesecake
Această rețetă servește 8. Pentru $ 3.22 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 984 calorii, 12g de proteine, și 54g de grăsime per portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, cireșe, scorțișoară și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 13 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Lindy ' s Cheesecake – acesta este un tradițional New York City Cheesecake, New York Cheesecake, și New York Cheesecake pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: un 9-inch non-stick Teflon acoperit forma de primăvară pan
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Amestecați firimiturile de cracker graham, zahărul, scorțișoara și untul împreună într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Turnați amestecul în tigaia cu formă de arc și folosind o cană de amestecare apăsați firimiturile în bază. Folosind degetele, apăsați ușor firimiturile în părțile laterale ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
6
Coaceți timp de 6 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Lasă să se răcească.
1
Într-un robot de bucătărie, crema de brânză cremă și zahărul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați coaja și vanilia, amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
3
Adăugați 5 gălbenușuri de ou și smântână grea, pulsați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
4
Se toarnă într-un castron mare curat. Într-un castron separat, bateți albușurile până se formează o spumă moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați 2 linguri de zahăr încet în albușurile de ou și continuați să bateți până se formează vârfuri moi. Ori în cremă de brânză, un pic la un moment dat până când complet integrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Se toarnă în tigaia pregătită cu formă de arc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
7
Coaceți timp de 1 oră și 15 minute sau până când este ferm.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Se lasă să se răcească 1 oră și 30 de minute.
1
Se amestecă crema fraiche și zahărul împreună și se întinde ușor pe partea superioară a cheesecake-ului răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2
Coaceți timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Se lasă să se răcească până când toppingul este setat sau se răcește peste noapte și se servește. Cel mai bine servit la temperatura camerei.
4
Se servește cu confit de cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
5
Într-o cratiță medie necorozivă puneți apă, zahăr, scorțișoară, vanilie și cimbru. Aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Adăugați cireșe și fierbeți timp de 1 oră. Dacă este nevoie de mai mult lichid, adăugați apă. Continuați să fierbeți până când amestecul de cireșe este gros și cireșele sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Se toarnă într-un recipient curat și se dă la frigider până este gata de utilizare.
DificultateExpert
Gata În13 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista