New South Stir-Fry de verdeață consistentă cu usturoi
New South Stir-Fry de verdeață consistentă cu usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 25 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 129 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare, usturoi, oțet și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Verdeață Consistentă Cu Usturoi, Verdeață Consistentă De Usturoi, și Mazăre De Zăpadă Prăjită Cu Usturoi Și Verdeață De Mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aburiți verdele într-un coș cu aburi așezat peste apă clocotită până când se ofilesc, aproximativ 30 de secunde, blocându-le pentru a se potrivi.
Scurgeți bine verdele. (Dacă doriți, beți orice lichid rămas în vasul cu aburi; incredibil de tonic și bogat în fier, deosebit de important pentru vegetarieni.) Ștergeți uscat.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă la cea mai mică căldură pe care o puteți obține fără ca flacăra să se stingă.
Adăugați usturoiul și ardeiul roșu și gătiți încet, amestecând frecvent, până când usturoiul are o culoare aurie chiar palidă. Acest lucru va dura aproximativ 8 minute. Nu lăsați usturoiul să se rumenească. Folosind o lingură cu fante, îndepărtați usturoiul și bucățile de chile. Puneți-le deoparte, lăsând uleiul în tigaie.
Întoarceți focul sub tigaie la mediu. Când uleiul este fierbinte, adăugați verdeața și amestecați ca naiba, scăzând ușor focul. Acoperiți timp de 1 minut pentru a aburi ușor. Descoperiți și ridicați puțin căldura. Se amestecă până când toate verdele sunt limpezi și începând să treacă de la verde strălucitor la verde închis, 5 până la 6 minute. (Acestea vor continua să reducă foarte mult în volum.)
Se ia de pe foc și se condimentează cu sare și piper negru. Se amestecă usturoiul și chile.
Serviți imediat, cu pene de lămâie sau oțet trecut la masă, dacă doriți.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;