Reteta New Orleans" cel mai bun " Gumbo este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. Această rețetă face 9 porții cu 787 calorii, 61G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $5.73 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal scump. Dacă aveți la îndemână fulgi de pătrunjel, legături de cârnați de vită, boia de ardei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ New Orleans Gumbo, Gumbo - Laya " (Gumbo + Jambalaya) tocană, și Gumbo verde (gumbo z ' herbes).
Instrucțiuni
1
În oală de 8 litri, încălziți 6 căni de apă până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați pipotă, sare condimentată, pătrunjel, praf de usturoi, praf de ceapă, cimbru, piper negru, boia, ardei roșu, ardei gras, ceapă și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Usturoi
Sare Condimentată
Piper Negru
Praf De Ceapă
Ardei Gras
Ardei Roșu
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Pătrunjel
Usturoi
Ceapă
Cimbru
3
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 1 oră, amestecând ocazional. Se amestecă cârnații. Acoperiți și fierbeți 1 oră, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
4
Între timp, într-o cratiță grea de 2 litri, încălziți uleiul la foc mare. Se amestecă făina; reduceți focul la mediu. Gatiti 15-20 de minute, amestecand continuu, pana cand amestecul devine maro inchis; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Se amestecă amestecul de făină în amestecul de gizzard până se omogenizează. Se amestecă 4 căni de apă fierbinte, câte 1 cană, amestecând constant. Se amestecă bame, carne de crab, creveți și stridii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabmeat
Stridii
Creveți
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Bame
6
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la minim. Fierbeti neacoperit 5 până la 10 minute sau până când creveții sunt roz și fermi.