New England Scoica și porumb Chowder cu ierburi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați scoica din New England și Chowder de porumb cu ierburi. Această rețetă face 4 porții cu 432 calorii, 19g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 70 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de făină universală, slănină, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Încercați New England Scoica și porumb Chowder cu ierburi, Slow Cooker New England scoică și Chowder de porumb, și Supă De Scoici Din Noua Anglie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti baconul intr-o cratita mare la foc mediu pana cand este crocant.
Transferați prosoapele de hârtie baconto pentru a se scurge.
Se toarnă toate, cu excepția a 3linguri de picături din tigaie.
Adăugați next4 ingrediente în tigaie; se presară cu sare șipiper. Saut până când legumele sunt crocante-fragede,aproximativ 5 minute.
Presărați făină; se amestecă 1 până la 2 minute. Adăugați treptatlapte în tigaie, amestecând constant. Aduceți lafierbeți; reduceți focul la mediu și gătiți până laușor îngroșat, amestecând des, aproximativ 5 minute.
Adăugați cartofi,scoici cu suc și porumb scurs. Aduceți la fierbere; reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți până când cartofiisunt fragede, amestecând des, aproximativ 10 minute.Condimentează după gust cu sare și piper.
Împărțiți supa între boluri, stropițicu slănină și pătrunjel și serviți.