Negru-Jos Plăcintă
Placinta cu fund negru ar putea fi doar desertul pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 589 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați lapte, amidon de porumb, frișcă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Încercați Negru-jos plăcintă, Negru Jos Plăcintă, și Negru-Jos Prajiturele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună 2 linguri de apă și rom într-un castron mic.
Presărați gelatina peste amestec. Se amestecă amestecul și se lasă deoparte.
Combinați zahărul și amidonul de porumb într-o cratiță grea; bateți treptat laptele și gălbenușurile de ou. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant; se fierbe 1 minut. Se amestecă amestecul de gelatină până se dizolvă.
Se amestecă împreună 1 cană amestec de cremă și bucăți până se omogenizează.
Se toarnă în Gingersnap crustă. Se răcește 30 de minute sau până când este setat. Puneți deoparte amestecul de cremă rămas.
Bateți frișca cu viteză mare cu un mixer electric până se spumează; adăugați treptat zahăr pudră, bătând până se formează vârfuri moi.
Îndoiți 1 cană de frișcă în amestecul de cremă rămas. Lingură peste amestecul de ciocolată. Se răcește plăcinta și frișca rămasă 2 ore sau până când plăcinta este setată.
Întindeți frisca rămasă peste plăcintă.