Negrese I

Negrese I
Negrese s-ar putea să fiu doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 196 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de sare, unt, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce este destul de rău. Încercați Dulce & sărat negrese: ciocolata neagra Fudge negrese cu Dulce de Leche, Brownies Tahini fără cereale (cele mai bune brownies pe care le-am mâncat vreodată!), și Mississippi noroi negrese {AKA mată Marshmallow negrese} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de 9 x 13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Topiți ciocolata și untul în vârful unui cazan dublu, amestecând sporadic. Când se topește și se combină, se adaugă zahărul și ouăle și se amestecă până se combină. Cerneti faina, sarea si praful de copt in tigaie; se amestecă până se combină. Se amestecă nucile (sau stafidele, sau bomboanele M&M, sau bucățile de caramel etc.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
M & MM & M
Bucăți De CarameleBucăți De Caramele
CiocolataCiocolata
StafideStafide
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
NuciNuci
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Întindeți aluatul în tigaie, netezindu-l în colțuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți aproximativ 35 de minute, dar nu lăsați-l să se coacă prea mult. Se răcește înainte de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista