Negrese Duble Cu Ciocolată-Caramel-Fudge
Brownies dublu de ciocolată-Caramel-Fudge ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 288 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Un amestec de făină, caramele, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca un desert ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Negrese Duble De Ciocolată Cu Glazură De Caramel, Negrese Cu Fudge Dublu, și Mocha Dublu-Fudge Negrese.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. vas de grăsime 13x9-inch. Într-o cratiță mică, gătiți caramelele și laptele la foc mic până când caramelele sunt topite și netede, amestecând frecvent.
Într-o cratiță medie, topiți untul la foc mic.
Se ia de pe foc. Se amestecă zahărul, vanilia și ouăle. Se amestecă făina, cacao și sare până se omogenizează bine. Se amestecă 1 1/2 căni din bucățile de ciocolată și 1 cană de nuci pecan. Lingura și răspândirea aluat în tigaie.
Stropiți ușor și uniform umplutura de caramel peste aluat pentru a preveni buzunarele mari de caramel și pentru a preveni caramelul să ajungă la fundul barelor. (Caramel poate acoperi întreaga suprafață de aluat.)
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când este setat.
Într-o cratiță mică, topiți 1/2 cană de bucăți de ciocolată rămase cu ulei la foc mic, amestecând până se omogenizează.
Stropiți peste brownies calde.
Se presară cu restul de 1/2 cană de nuci pecan; apăsați ușor. Se răcește 20 de minute. Dați la frigider 1 oră 30 de minute sau până când ciocolata este setată.
Tăiați în pătrate. Dacă este refrigerat mai mult timp, lăsați să stea la temperatura camerei timp de 20 de minute înainte de servire.