Zmeura negrese ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 236 calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 25. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare, ouă, gem de zmeură și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Negrese Cu Zmeură, Negrese Cu Zmeură, și Negrese Cu Zmeură.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.tapetați un vas de copt de 9 x 13 inci cu folie, lăsând o consolă de 2 inci pe fiecare parte scurtă. Ceață cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
Într-o tigaie mare la foc mic, topiți untul și ciocolata semidulce, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se amestecă zahărul, ouăle și vanilia, apoi se amestecă făina și sarea până se combină. Îndoiți în chipsuri de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Se toarnă aluatul în vasul de copt. Puneți dulceața într-un castron mic și amestecați energic pentru a slăbi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
6
Stropiți gemul uniform peste aluat și rotiți ușor cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem
7
Coaceți până când blatul s-a întins și o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
8
Lăsați să se răcească în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
9
Când este complet răcit, rulați un cuțit în jurul marginilor fără folie. Folosind mânere din folie, ridicați brownies-urile din tigaie, așezați-le pe o tăietură și îndepărtați folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Cuțit
Folie De Aluminiu
Tigaie
10
Tăiați în 24 de pătrate, apoi tăiați pătrate în jumătate pe diagonală. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei.