Negrese Cu Ciocolată

Negrese Cu Ciocolată
Ciocolata negrese ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără lactate și lacto ovo are 189 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în jurul 25 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, extractul de vanillan, uleiul vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Hershey ' s Ultimate Chocolate Brownies / ciocolată mată negrese, Dulce & sărat negrese: ciocolata neagra Fudge negrese cu Dulce de Leche, și Un Pan Brownies (Triple-Ciocolată Fudge Brownies).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de copt de 11x7 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, bateți zahărul, uleiul, ouăle și vanilia până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
ZahărZahăr
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați făina, praful de copt, sarea și cacao; se amestecă în amestecul de zahăr. Se amestecă untul de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Unt De ArahideUnt De Arahide
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
4
Întindeți aluatul uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când marginile de brownies încep să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei. Se răcește înainte de tăiere în bare și servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Negrese în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista