Negrese cu alune de ciocolată cu glazură de ciocolată cu lapte

Negrese cu alune de ciocolată cu glazură de ciocolată cu lapte
Ciocolata negrese alune cu glazura de ciocolata cu lapte ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. O porție conține 883 calorii, 12g de proteine, și 70g de grăsime. Această rețetă servește 9 și costă 2,04 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ciocolată lindt, alune, ciocolată dulce-amară și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ciocolata alune lapte și miere scorțișoară caju lapte / dincolo de migdale, S ' more lapte de ciocolată Mousse umplut cupe de ciocolata cu glazura Marshmallow, și Cupcakes Espresso cu Ganache de ciocolată cu lapte și glazură de ciocolată albă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți fundul și părțile laterale ale unei tigaie pătrate de 8 inci. Aliniați fundul tigaiei cu pergament sau hârtie cerată și Acoperiți hârtia cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați untul și ciocolata în vârful unui cazan dublu peste apă fierbinte, fără a fierbe. Se amestecă amestecul până când este complet topit și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
3
Scoateți partea superioară a cazanului dublu din partea inferioară și lăsați amestecul să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
4
Într-un castron mediu, amestecați ouăle și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Bateți lichiorul de alune și amestecul de ciocolată răcit. Cu o spatulă de cauciuc, amestecați făina doar până la amestecare. Se amestecă alunele. Răzuiți aluatul tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De AluneLichior De Alune
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
AluneAlune
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese cu câteva firimituri umede agățate de ea. Se răcește negrese. Rulați un cuțit de decojit în jurul marginilor tigaiei și răsturnați cu grijă brownies-urile pe o suprafață plană. Desprindeți hârtia și apoi inversați brownies-urile pe un suport de răcire. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Așezați ciocolata într-un castron mediu. Cerneti pudra de cacao peste ciocolata. Într-o cratiță mică aduceți crema la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Se toarnă crema fierbinte peste ciocolată și se amestecă ușor până se omogenizează. Se amestecă lichiorul de alune și se lasă amestecul să se răcească la temperatura camerei până se răspândește, aproximativ 1 oră. Folosind o spatulă metalică, întindeți glazura peste partea superioară a brânzeturilor. Folosind un cuțit lung zimțat, tăiați aproximativ 1/4 până la 1/2 inci de pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De AluneLichior De Alune
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
9
Tăiați brownies în 9 pătrate. A se păstra într-un recipient etanș.
10
În partea de sus a unui cazan dublu peste apă fierbinte, care nu fierbe, topiți ciocolata cu 1/4 cană smântână grea, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
11
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, amestecând o dată sau de două ori.
12
Într-un mixer electric, folosind atașamentul de măturică bateți crema rămasă de 1 cană doar până când movilele moi abia încep să se formeze. Se amestecă 2 linguri de amestec de ciocolată albă răcită în frisca pentru a-l ușura. Îndoiți ușor amestecul de ciocolată albă rămas, doar până când este combinat. Răzuiește crema într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf mare de stea (Ateco #7). Utilizați pentru a garnisi brownies atunci când placare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
Lamaie GumaLamaie Guma
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
13
Întindeți ciocolata dulce-amăruie temperată peste o foaie de transfer cu buline tăiată într-un triunghi (înălțime de 3 inci). Se lasă să se configureze și să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Linguriță Coaja De Lămâie Mărunțită Mărunt1/4 Linguriță Coaja De Lămâie Mărunțită Mărunt
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
14
Scoateți ciocolata și transferați din Triunghi. Utilizați pentru a garnisi brownies și ciocolată albă frisca atunci când placare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
Lamaie GumaLamaie Guma
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții9
Scor De Sănătate12
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista