Negrese Blonde cu glazură de zahăr brun

Negrese Blonde cu glazură de zahăr brun
Rețeta Brownies Blonde cu glazură de zahăr brun este gata în aproximativ 1 oră și 30 de minute și este cu siguranță un remarcabil vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 146 calorii. Această rețetă servește 36 și costă 18 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână nuci pecan, zahăr pudră, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Rolling Stones Cupcake cu zahăr brun cu umplutură de cremă de nucă de cocos, glazură de rom condimentată și zahăr brun crăpat fragil, Prăjituri de zahăr brun cu glazură de brânză cremă de zahăr brun, și Brownies Cu Zahăr Brun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mare, bateți zahărul granulat, 1/2 cană zahăr brun, 1/2 cană unt, 1 linguriță vanilie și ouăle cu mixer electric la viteză medie sau amestecați cu lingura, până când sunt ușoare și pufoase. Se amestecă făina, praful de copt și sarea. În tigaie unsă de 13x9 inci, întindeți aluatul uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
UmărUmăr
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Coaceți 20 până la 23 de minute sau până când se rumenesc și scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Într-o cratiță de 2 litri, topiți 1/3 cană de unt la foc mic. Se amestecă 2/3 cană zahăr brun; gatiti la foc mic 2 minute, amestecand continuu. Se amestecă laptele; gătiți până când amestecul ajunge la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se ia de pe foc. Se amestecă treptat zahărul pudră și vanilia, amestecând bine cu lingura după fiecare adăugare, până se omogenizează și se întinde. Dacă este necesar, adăugați mai mult lapte, câteva picături la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
5
Întindeți glazura peste brownies. Presărați imediat cu nuci pecan. Pentru brownies, tăiați în 6 rânduri cu 6 rânduri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista