Neglijent Friptură De Vită Po ' Boy

Neglijent Friptură De Vită Po ' Boy
Neglijent friptură de vită Po ' băiatul este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 62g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 651 calorii. Pentru $ 3.46 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pâine crustă, ochi de vită de friptură rotundă, salată iceberg și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până muraturi mărar ai putea urma acest curs principal cu Cinnamon Swirl Coffeecake ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Carne de vită și ciuperci Sloppy Joes, Sloppy Skillet Sandwich-Uri De Vită, și {Aragaz lent} Carne de vită și linte BBQ Sloppy Joes pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați 5 fante în friptură și chestii cu căței de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2
Se presară cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare și adăugați uleiul. Căutați friptura pe toate părțile până la o culoare maro bogată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
4
Adăugați apa fierbinte, frunzele de dafin și ardeiul gras și dați la fiert. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți până când friptura este foarte fragedă, aproximativ 3 ore. În timpul gătitului, doriți să vă asigurați că păstrați nivelul de lichid cu care ați început. Va trebui să adăugați până la un alt 1 1/2 cani de apa. Nu lăsați lichidul să se gătească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
5
Transferați friptura pe o tăietură pentru a vă odihni. Aruncați frunzele de dafin și ardeiul gras din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Se presară făina și se gătește, amestecând, până se îngroașă. Este posibil să fie nevoie să adăugați mai multă făină până când ajungeți la grosimea dorită de sos. Aveți grijă să nu adăugați prea mult, deoarece se va îngroșa mai repede decât vă puteți aștepta. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Feliați pâinea în centru și încălziți ușor în cuptor. Tăiați subțire friptura. Puneți sosul peste părțile tăiate ale pâinii și întindeți-l cu puțină maioneză. Încărcați jumătatea inferioară cu carne de vită feliată și deasupra cu salată, roșii și murături. Acoperiți cu jumătatea superioară a pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Tăiați în 6 bucăți și înfășurați cu hârtie de măcelar sau hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun poate fi asociat cu Albarino,vin de la Rosa și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ai putea încerca este Atlantis Albarino. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Atlantis Albarino
Atlantis Albarino
Culoare elegantă galben-lămâie, curată și lucioasă. Este un vin foarte intens pe nas, cu arome persistente de calitate, amintind de mărul verde și fructele tropicale, cum ar fi ananasul. Pe gust, este lung și persistent, cu o aciditate perfectă care se potrivește cu corpul său, făcându-l un vin foarte plăcut plin de senzații. Acest vin delicios și răcoritor este recoltat manual în cutii mici de plastic. Strugurii sunt selectați și presați. Odată ce mustul este obținut, începe un proces de fermentare alcoolică, care se desfășoară în cuve din oțel inoxidabil la o temperatură de 64 de grade Fahrenheit. După perioada de fermentare, se efectuează o rafturi pentru a separa drojdia; ulterior suferă o stabilizare la rece, este filtrată și apoi îmbuteliată în cele din urmă.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate61
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista