Nebun Morcov Pops
Această rețetă face 6 porții cu 90 de calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Dacă 69 de cenți pe porție cade în bugetul dvs., Crazy morcov Pops ar putea fi un minunat fără gluten, primar și vegetarian rețetă pentru a încerca. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați iaurtul original vanilie, mango, frunze de spanac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Nebun De Culoare Fructe Pops, Piure De Morcovi De Păstârnac Nebun Cu Frico, și Tort De Morcovi Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În blender, puneți iaurt, mango și suc de morcovi. Acoperiți; se amestecă până se omogenizează. Rezervați 1 cană amestec; acoperiți și refrigerați. Împărțiți amestecul rămas în pahare de hârtie de 6 (5 oz), aproximativ 1/3 cană în fiecare. Acoperiți cupele cu folie; introduceți stick-ul de ambarcațiuni în centrul fiecărui pop. (Sau umpleți matrițele de gheață conform instrucțiunilor producătorilor.) Congelați aproximativ 2 ore sau până la îngheț.
În blender, puneți amestecul de mango rezervat și spanacul. Acoperiți; se amestecă până se omogenizează. Când primul strat este înghețat, îndepărtați folia din pops.
Se toarnă aproximativ 3 linguri de amestec de spanac în fiecare cană peste stratul înghețat. Întoarceți folia la pops pentru a susține bețișoarele. Congelați aproximativ 6 ore sau până la îngheț.