O porție conține 51 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 19. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână suc de portocale-mandarină, colorant alimentar, suc de zmeură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Nebun Morcov Pops, Icy Fructe Pops, și Gheață De Fructe Pops.
Instrucțiuni
1
Într-un blender, combinați sucul de portocale-mandarină, 3/4 cană de pere, o treime din feliile de banane, colorant alimentar galben și 1 picătură colorant alimentar roșu, dacă doriți; acoperiți și procesați până se omogenizează. Umpleți fiecare matriță sau cană cu 1 lingură de amestec; acoperiți cu suporturi sau introduceți bețișoare în cupe. Congelați timp de 30 de minute sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A Alimentelor
Suc De Mandarine
(carton Bloc)
3 Bețișoare De Covrig
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Într-un blender, combinați sucul de zmeură, 3/4 cană de pere, o treime din feliile de banane și colorantul alimentar roșu, dacă doriți; acoperiți și procesați până se omogenizează. Dacă utilizați matrițe de gheață, îndepărtați suporturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A Alimentelor
Cu 50 De Calorii
(carton Bloc)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Forme De Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă amestecul de zmeură peste stratul portocaliu. Titularii de returnare. Congelați timp de 30 de minute sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De Calorii
3 Bețișoare De Covrig
4
Într-un blender, combinați sucul de struguri, perele rămase și feliile de banane rămase; acoperiți și procesați până se omogenizează. Dacă utilizați matrițe de gheață, îndepărtați suporturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Struguri
(carton Bloc)
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Forme De Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se toarnă amestecul de struguri peste blaturi; suporturi de retur. Congelați timp de 30 de minute sau până când este ferm.