Nebun de afine cu zmeură
Nebunul de afine cu zmeură este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 721 calorii, 11g de proteine, și 54g de grăsime. Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de migdale, coajă de lămâie, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Blueberry Fool, Blueberry fool, și Blueberry Fool.
Instrucțiuni
Așezați afinele într-o cratiță mică și adăugați 1/2 cană zahăr, 1 lingură. apă și coajă de lămâie. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic și se fierbe, amestecând des, până când fructele de pădure se înmoaie și eliberează lichid, aproximativ 5 minute. Forțați fructele de pădure printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mare; aruncați solidele. (Veți avea aproximativ 1/2 cană pulpă și suc strecurat.) Acoperiți și refrigerați până se răcește bine, aproximativ 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Întindeți migdalele pe o foaie de copt cu margini și prăjiți, amestecând des, până se rumenesc ușor și parfumat, aproximativ 5 minute.
Scoateți din foaia de copt și răciți.
Combinați smântâna și iaurtul într-un castron mare.
Adăugați restul de 2 linguri. zahăr și bate cu un mixer electric la viteză mare până când amestecul formează vârfuri rigide. Împărțiți frisca în 2 părți și pliați ușor o jumătate în afine.
Puneți niște frișcă simplă în partea de jos a 8 4 - sau 6-oz. ochelari.
Adăugați câte un strat de zmeură la fiecare, așezându-le în jurul marginilor, astfel încât să fie vizibile. Se acoperă cu un strat de amestec de afine. Continuați stratificarea până când ochelarii sunt plini. Se da la frigider cel putin 1 ora. Se acoperă cu fructe de pădure și migdale prăjite chiar înainte de servire.