Reteta Navajo Fry pâine cu Chili este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această pâine are 579 calorii, 31g de proteine, și 22g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 1,84 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Un amestec de ulei de măsline, pastă de roșii, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 69%. Încercați Navajo Fry Pâine, Tacos Navajo al mamei și pâine prăjită indiană, și Tacos Navajo al mamei și pâine prăjită indiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți CHILI: într-un castron rezistent la căldură, acoperiți ancho-ul cu 2 căni de apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
2
Puneți porcini într-un castron mic și acoperiți cu restul de 1 cană de apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
3
Lăsați ambele să se înmoaie până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
4
Scoateți ancho-ul din lichidul de înmuiere și aruncați tulpina și semințele. Tăiați fin chile; rezervați lichidul de înmuiere. Frecați porcini pentru a îndepărta orice granulație și tocați-le fin; rezervați lichidul de înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
2 Coaste De Porc (aproximativ 5 Kg)
5
Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți 2 linguri de ulei de măsline până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie
6
Adăugați jumătate din bivolul măcinat într-un strat uniform și condimentați cu sare și piper. Căutați carnea la foc mare timp de 3 minute fără a agita; lăsați carnea în bucăți mari. Amestecați ușor carnea și continuați să o rumeniți încă 2 minute. Folosind o lingură pliată, transferați carnea pe o farfurie; rumeniti carnea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac
Bizon La Sol
Friptură Dublă Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie
8
Adăugați ceapa și gătiți la foc mic până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch
9
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până la parfum, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata
10
Adăugați pudra de chile și gătiți, amestecând, timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
11
Adăugați amestecul de pastă de roșii, bulionul de pui, ancho și porcini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
12
Adăugați lichidele de înmuiere ancho și porcini, oprindu-vă când ajungeți la orice granulație din partea de jos. Se condimentează cu un vârf mare de sare și se fierbe la foc moderat până când sosul se reduce cu o treime, aproximativ 10 minute. Amestecați ușor carnea și orice sucuri acumulate și condimentați cu sare și piper. Reîncălziți chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac
Arahide Măcinate Fin
Friptură Dublă Din New York
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
13
Faceți pâinea prăjită: Cerneți împreună făina, făina de porumb, praful de copt și sarea. Cu o lingură de lemn, amestecați în apă până când tocmai amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat, Plus Suplimentar, La Nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Pâine Integrală, Scoartă Crusta
1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
14
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți 2 inci de ulei la 35
Ungeți o cană de măsurare de 1/2 cană cu ulei și pregătiți 2 linguri de lemn. Scoateți o porție de 1/2 cană din aluat în uleiul fierbinte, apoi folosiți cele 2 linguri pentru a întinde cu grijă aluatul pe un disc de 6 până la 7 inci. Se prăjește pâinea până se rumenesc și se fierbe, aproximativ 2 minute pe fiecare parte; coborâți focul dacă uleiul devine prea fierbinte.
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
16
Se scurge pe prosoape de hârtie și se transferă pe o farfurie. Se acoperă cu chili și se servește imediat. Repetați pentru a face încă 7 pâine prăjită și serviți cu chili-ul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Caramele și Tootsie Roll Midgees
17
Faceți înainte: chili-ul poate fi refrigerat până la 3 zile; reîncălziți ușor. Aluatul de pâine prăjită poate sta la temperatura camerei până la 30 de minute.