Napolitană Ragu

Napolitană Ragu
Napolitană Ragu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1881 calorii, 104G de proteine, și 97G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 7,82 USD pe porție. Un amestec de spaghete, sare kosher, carne de porc măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 9 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cupcakes Napolitane, Parfaits Napolitane, și Cupcakes Napolitane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Setați un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Adăugați un număr de 3 de ulei de măsline și rumeniți ușor chiftelele. Între timp, cu un mortar și pistil, măcinați sarea, boabele de piper negru și semințele de fenicul cu puțin ulei de măsline într-o pastă granulată. Frecați coastele și umărul cu amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
4
Scoateți chiftelele cu o lingură pliată și puneți-le deoparte pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge. În același vas, rumeniți bucățile de umăr și coastele, în loturi. Alternativ, pentru a economisi timp, prăjiți coastele într-un cuptor preîncălzit de 500 de grade F timp de 10 până la 15 minute, în timp ce rumeniți bucățile de umăr din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Scoateți bucățile de umăr și coastele pe placa de chiftele și lăsați să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
6
Adăugați puțin mai mult ulei de măsline în oală și adăugați cimbru, oregano, morcovi, ceapă și țelină. Amestecați-l și răzuiți bucățile de pe fundul oalei cu o lingură de lemn. Gatiti legumele pana cand sunt usor inmuiate si au o culoare frumoasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați vinul, roșiile și pasta de roșii și amestecați bine, răzuind orice bucăți maro pe fund. Așezați bucățile de umăr de porc înapoi în mijlocul oalei, apoi aranjați coastele în jurul sosului. Finalizați așezând chiftelele în goluri (unele dintre bucăți vor ieși din sos, dar acest lucru este perfect în regulă, deoarece se va prăji și se va carameliza). Folosiți o lingură pentru a unge totul bine, acoperiți, apoi puneți oala în cuptor și prăjiți până când carnea de porc este fragedă și carnea doar cade de pe oasele coastei, aproximativ 1 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
1
Combinați stafidele tocate, nucile de pin prăjite și pătrunjelul într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Folosiți o lingură cu fante pentru a îndepărta chiftelele și coastele pe un platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Scoateți bucățile de umăr de porc din oală și lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de a le tăia în bucăți de mărimea mușcăturii și de a le adăuga pe platou. Pureați sosul într-un robot de bucătărie, apoi adăugați-l înapoi în oală și puneți-l la foc mediu. Reduceți sosul până când este bogat și gros, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare și piper, dacă este necesar. Când spaghetele sunt fierte, scurgeți și adăugați într-un bol mediu. Puneți puțin sos peste spaghete și sosul rămas peste platoul de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Umăr De PorcUmăr De Porc
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Încingeți platoul de carne cu amestecul de stafide și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
5
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ceapa, usturoiul și pătrunjelul și gătiți până când legumele sunt moi, dar nu colorate, aproximativ 10 minute. Scoateți tigaia de pe foc și lăsați amestecul să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați pâinea într-un bol mediu și turnați laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Lăsați pâinea să se înmoaie în timp ce ceapa se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
9
Combinați carnea într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Adăugați oul și brânza și condimentați generos cu sare și piper. Folosiți-vă mâinile pentru a stoarce excesul de lapte din pâine și adăugați-l în castron împreună cu amestecul de ceapă răcit. Combinați ușor toate ingredientele cu mâinile până când se amestecă împreună. Nu suprasolicitați amestecul sau chiftelele vor fi dure. Împărțiți amestecul în 8 bucăți egale și formați-le în 8 chiftele frumoase. La frigider până când este gata de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)

Ingrediente

1parmezan rasboabe de piper negru, plus piper negru proaspăt măcinat pentru condimentareboabe de piper negru, plus piper negru proaspăt măcinat pentru condimentare907ardei habeneroumăr de porc dezosat, tăiat în 2 bucăți (așa că gătește în același timp cu coastele / chiftele)umăr de porc dezosat, tăiat în 2 bucăți (așa că gătește în același timp cu coastele / chiftele)2kgtomate (recomandat: San Marzano)tomate (recomandat: San Marzano)41 litru de lapte integral, la temperatura camereimorcovi, tocați aproximativmorcovi, tocați aproximativ2(mequite, hickory sau arin)țelină, tocată aproximativțelină, tocată aproximativ4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin roșu secvin roșu sec1lingura. otet de vin rosu(25-30 cm) căpșuni Fructe la metru(25-30 cm) căpșuni Fructe la metru2Crustă: firimituri de biscuiți grahampesmet, câteva pumnipesmet, câteva pumni2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel cu frunze plate tocate aproximativpătrunjel cu frunze plate tocate aproximativ2Crustă: firimituri de biscuiți grahamfrunze proaspete de pătrunjel tocate măruntfrunze proaspete de pătrunjel tocate mărunt4crenguțecimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțitcimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțit2smallscuișoare de usturoi, tocatecuișoare de usturoi, tocate680ardei habenero(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)680ardei habenerocarne de porc măcinatăcarne de porc măcinată2Crustă: firimituri de biscuiți grahamsare kosher, plus mai mult pentru condimentesare kosher, plus mai mult pentru condimente8puțin dovlecel tocatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3/4 cană de fursecuri Oreo tocate3/4 cană de fursecuri Oreo tocate8puțin dovlecel tocatUlei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin1lingura. otet de vin rosuceapa, tocata aproximativceapa, tocata aproximativ1la ceapa medie, tocatala ceapa medie, tocata4crenguțeoregano proaspătoregano proaspăt591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilParmigiano - Reggiano proaspăt ras, plus mai mult pentru servireParmigiano - Reggiano proaspăt ras, plus mai mult pentru servire2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilnuci de pin prăjite, tocate aproximativnuci de pin prăjite, tocate aproximativ1rack8 coaste de rezervă de porc, tăiate în bucăți de 2 până la 3 coaste8 coaste de rezervă de porc, tăiate în bucăți de 2 până la 3 coaste2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstafide tocate aproximativstafide tocate aproximativ907ardei habenerospaghete, fierte al dente în apă săratăspaghete, fierte al dente în apă sărată2Crustă: firimituri de biscuiți grahamPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire32 linguri butte topitfelii groase de pâine albă fermă, crusta îndepărtată, tăiată în cuburi (aproximativ 2 căni)felii groase de pâine albă fermă, crusta îndepărtată, tăiată în cuburi (aproximativ 2 căni)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate83
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista