Napolitană La Cuptor Lasagne: Lasagne Napoletane

Napolitană La Cuptor Lasagne: Lasagne Napoletane
Napolitană coapte Lasagne: Lasagna Napoletane ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 671 calorii, 45g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $ 2.38 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ricotta, făină, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 57%. Rețete similare includ Lasagna albă cu Parmigiano Besciamella (lasagna în Bianco), Lasagne cu anghinare (Lasagne di Carciofi), și Lasagna La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Faceți aluatul de paste conform rețetei și rulați la cea mai subțire setare de pe o mașină de rulat paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
2
Tăiați pastele în fâșii de 5 inci lățime și 10 inci lungime. Se acoperă cu un prosop umed și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
3
Aduceți aproximativ 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Configurați o baie de gheață lângă plită și gătiți lasagna 1 minut în apa clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
4
Se scurge, se reîmprospătează în baia de gheață și se scurge din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
5
Așezați-vă pe prosoape curate și umede.
6
Într-o tigaie de lasagna de 10 pe 20 de inci, stratați lasagna, începând cu 3/4 cană ragu, apoi un strat de paste, apoi un strat de ricotta, apoi un strat de polpette și cârnați, apoi un strat de Parmigiano și mozzarella. Utilizați toate ingredientele. Stratul superior trebuie acoperit cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Prin TortPrin Tort
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Coaceți timp de 1 oră și 15 minute, până când marginile clocotesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Lăsați să se odihnească 15 minute înainte de feliere.
1
Mound făina în centrul unei plăci mari de lemn. Faceți o fântână în centrul făinii și adăugați ouăle. Folosind o furculiță, bateți ouăle împreună și apoi începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului. Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina în sus pentru a păstra forma puțului (nu vă faceți griji dacă pare dezordonată).Când jumătate din făină este încorporată, aluatul va începe să se unească. Începeți să frământați aluatul, folosind în primul rând palmele mâinilor. Odată ce aluatul este o masă coezivă, puneți aluatul deoparte și răzuiți și aruncați bucățile uscate de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2
Făinați ușor placa și continuați să frământați timp de 10 minute, pudrând placa cu făină suplimentară, după cum este necesar. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în folie de plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate14
Revista