Napolitană La Cuptor Lasagne: Lasagne Napoletane
Napolitană coapte Lasagne: Lasagna Napoletane ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 671 calorii, 45g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $ 2.38 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ricotta, făină, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 57%. Rețete similare includ Lasagna albă cu Parmigiano Besciamella (lasagna în Bianco), Lasagne cu anghinare (Lasagne di Carciofi), și Lasagna La Cuptor.
Instrucțiuni
Faceți aluatul de paste conform rețetei și rulați la cea mai subțire setare de pe o mașină de rulat paste.
Tăiați pastele în fâșii de 5 inci lățime și 10 inci lungime. Se acoperă cu un prosop umed și se lasă deoparte.
Aduceți aproximativ 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Configurați o baie de gheață lângă plită și gătiți lasagna 1 minut în apa clocotită.
Se scurge, se reîmprospătează în baia de gheață și se scurge din nou.
Așezați-vă pe prosoape curate și umede.
Într-o tigaie de lasagna de 10 pe 20 de inci, stratați lasagna, începând cu 3/4 cană ragu, apoi un strat de paste, apoi un strat de ricotta, apoi un strat de polpette și cârnați, apoi un strat de Parmigiano și mozzarella. Utilizați toate ingredientele. Stratul superior trebuie acoperit cu brânză.
Coaceți timp de 1 oră și 15 minute, până când marginile clocotesc.
Lăsați să se odihnească 15 minute înainte de feliere.
Mound făina în centrul unei plăci mari de lemn. Faceți o fântână în centrul făinii și adăugați ouăle. Folosind o furculiță, bateți ouăle împreună și apoi începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului. Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina în sus pentru a păstra forma puțului (nu vă faceți griji dacă pare dezordonată).Când jumătate din făină este încorporată, aluatul va începe să se unească. Începeți să frământați aluatul, folosind în primul rând palmele mâinilor. Odată ce aluatul este o masă coezivă, puneți aluatul deoparte și răzuiți și aruncați bucățile uscate de aluat.
Făinați ușor placa și continuați să frământați timp de 10 minute, pudrând placa cu făină suplimentară, după cum este necesar. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în folie de plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei înainte de utilizare.