Napolitane De Vanilie
Napolitane de vanilie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. O porție conține 29 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 70 și costă 13 cenți pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de praf de copt fără aluminiu, sare kosher, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Napolitane De Vanilie, Napolitane De Vanilie De Modă Veche, și Napolitane De Ciocolată Cu Vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Poziționați 1 Suport pentru cuptor în treimea superioară a cuptorului și altul în treimea inferioară.
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Cerneti impreuna faina, praful de copt si sarea intr-un bol mic si dati deoparte. Crema untul și zahărul vanilat în vasul unui mixer stand la viteză medie timp de 2 minute, oprindu-se să răzuie părțile laterale ale bolului după 1 minut.
Adăugați oul și încorporați la viteză medie timp de 30 de secunde. Răsturnați părțile laterale ale bolului mixerului.
Adăugați extractul de vanilie și laptele și amestecați la viteză mică timp de 15 secunde.
Adăugați amestecul de făină și amestecați la viteză mică doar pentru a încorpora. Răciți aluatul în frigider timp de cel puțin 10 minute înainte de a scoate.
Scoateți aluatul în bile de dimensiuni de linguriță și aranjați-le pe 2 tigăi de jumătate de foaie căptușite cu hârtie pergament, aproximativ 35 de fursecuri pe tigaie. Folosiți călcâiul mâinii pentru a aplatiza ușor fiecare minge.
Coaceți, 2 tigăi la un moment dat, rotind tigăile la jumătatea coacerii, până se rumenesc, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Scoateți tigăile într-un suport de răcire pentru a se răci complet înainte de a scoate cookie-urile din tigaie.