Napolitane Cu Lămâie-Ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Napolitane cu lămâie-ghimbir. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 41 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 60. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, sucul de lămâie, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Gatiti cartea: lamaie dulce si napolitane de masline negre, Meyer plăcintă cu bezea de lămâie cu crustă de biscuiți cu lămâie de ghimbir, și Gheață de lămâie-ghimbir în căni de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Radeți fin ghimbirul într-o sită cu ochiuri fine așezată peste un bol. Apăsați cu spatele unei linguri pentru a stoarce sucul (veți avea nevoie de 1 lingură de suc); deoparte.
Bateți făina, amidonul de porumb și sarea într-un bol mediu.
Bateți untul și 1/2 cană de zahăr cofetari într-un bol mare cu un mixer la viteză medie-mare până la lumină și pufos, 3 până la 5 minute. Bateți în coaja de lămâie, 2 linguri de suc de lămâie, vanilia și sucul de ghimbir. Reduceți viteza mixerului la scăzut; adăugați amestecul de făină și bateți până se încorporează.
Împărțiți aluatul între 2 foi de folie de plastic; formați-vă în două bușteni de 1 pe 9 inci. Înfășurați și congelați până când este ferm, aproximativ 1 oră.
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu pergament. Desfaceți buștenii și feliați în runde groase de 1/4 inci; aranjați 1 inch în afară pe foile de copt pregătite.
Coaceți, comutând cratițele la jumătatea drumului, până când marginile sunt aurii, aproximativ 13 minute.
Lăsați să se răcească5 minute pe foile de copt, apoi transferați în rafturi pentru a se răci complet.
Puneți restul de 1/3 cană de zahăr pentru cofetari într-un bol; amestecați 2 până la 3 lingurițe suc de lămâie, puțin câte puțin, până când glazura este răspândită.
Se întinde pe fursecuri și se acoperă cu ghimbir cristalizat; lăsați să se stabilească 30 de minute.
Fotografie de Andrew Purcell