Napoleoni de vinete și sparanghel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Napoleonii de vinete și sparanghel. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 351 calorii, 19g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $3.35 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 64 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, pecorino romano, ricotta de lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 43 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Napoleoni de vinete și sparanghel, Napoleoni De Vinete Și Roșii, și Napoleoni Miniaturali Cu Cremă De Vinete.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Puneți o tigaie la grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Stropiți legumele cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătiți vinetele până se înmoaie, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Puneți sparanghelul la grătar timp de 3 până la 4 minute, rotind ocazional până când este crocant. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați sparanghelul în jumătate transversal.
Pentru umplutură: într-un castron mic, amestecați brânza ricotta, busuiocul, Pecorino Romano, coaja de lămâie și sucul de lămâie până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Așezați 4 felii vinete pe o suprafață de lucru.
Întindeți fiecare cu 2 până la 3 linguri din amestecul de ricotta. Aliniați 4 bucăți de sparanghel, una lângă alta, deasupra.
Așezați o altă felie de vinete deasupra și repetați straturile. Acoperiți fiecare napoleon cu o felie de vinete și așezați-l pe o foaie mică de copt.
Coaceți până se încălzește, aproximativ 10 minute și serviți.