Napoleoni Cu Zmeură De Ciocolată
Napoleonii cu zmeură de ciocolată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 381 calorii, 3G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frișcă grea, zmeură, zahăr de cofetărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Napoleoni De Ciocolată-Zmeură, Napoleoni cu cremă de ciocolată și zmeură proaspătă, și Napoleoni De Lămâie Și Zmeură.
Instrucțiuni
Puneți ciocolata într-un castron mic. Într-o cratiță mică, aduceți smântâna doar la fierbere.
Se toarnă peste ciocolată; se amestecă cu un tel până se omogenizează. Se răcește la temperatura camerei, amestecând ocazional. La frigider, acoperit, până la rece.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 350.
Așezați o foaie de aluat filo pe o suprafață de lucru. (Păstrați restul de phyllo acoperit cu folie de plastic și un prosop umed pentru a preveni uscarea acestuia).
Ungeți foaia phyllo cu unt și presărați cu zahăr. Repetați straturile de șapte ori.
Tăiați în opt dreptunghiuri.
Transferați pe o foaie de copt unsă.
Coaceți 10-12 minute sau până se rumenesc. Se răcește pe un suport de sârmă.
Împărțiți ușor fiecare patiserie orizontal în jumătate. Într-un castron mic, bateți ganache doar până se formează vârfuri moi, aproximativ 15 secunde (nu exagerați).
Întindeți jumătate din amestec pe fundul de patiserie; acoperiți cu zmeură și amestecul de ciocolată rămas. Înlocuiți vârfurile.
Se presară cu zahăr de cofetărie.