Napoleonii cu brânză cremă de dovleac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 590 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt de dovleac, frișcă grea, garnituri: zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Napoleoni proaspeți de mure cu Mousse de brânză cremă, Napoleoni De Dovleac, și Napoleoni Simpli De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați foaia de foietaj pe suprafața făinoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu Puf
2
Tăiați în pătrate de 9 (3 inci).
3
Așezați pătrate pe foi de cookie-uri negreșite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Coaceți la 400 timp de 10 minute sau până se rumenesc; se răcește pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
5
Combinați untul de dovleac și următoarele 4 ingrediente; bate până devine ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Dovleac
6
Combinați smântâna, extractul de vanilie și 1/4 cană de zahăr pudră într-un bol de amestecare răcit. Bateți până se formează vârfuri moi. Puneți deoparte 1/2 cană de frișcă și pliați ușor frișca rămasă în amestecul de dovleac. Acoperiți și răciți umplutura de dovleac cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Zahăr Pudră
Frișcă
Dovleac
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
7
Feliați cu grijă 1 pătrat de patiserie în jumătate pentru a face 2 straturi. Lingura aproximativ 3 linguri de umplere pe stratul de jos; sus cu al doilea strat de foietaj. Repetați procedura cu umplutura de dovleac rămasă și pătratele de patiserie rămase. Se răcește până la 2 ore. Completați fiecare Napoleon cu o păpușă de frișcă rezervată.