Napi Hakurei Murați
Nevoie de o garnitură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană? Napii Hakurei murați ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 1 porții cu 269 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, oțet de vin de orez, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Napi Murați, Napi Murați, și Napi Murați Rapid pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați bine napii și feliați-i subțire pe o mandolină.
Așezați feliile de nap într-un castron mic și aruncați cu sarea.
Lăsați să se odihnească până când există un bazin de lichid pe fundul vasului, aproximativ 30 de minute.
Scurgeți napii de apă sărată și împachetați într-un borcan de zidărie de dimensiuni de halbă.
Adăugați oțet, zahăr, piper și felii de ghimbir. Aplicați un capac etanș și agitați pentru a combina.
Puneți napii murați la frigider și răciți înainte de a mânca. Murăturile pot fi consumate în decurs de o oră de la preparare și se vor păstra cel puțin o săptămână.