Napa Valley Pumn De Iarnă
Napa Valley Winter Punch ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 447 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă $2.99 pe portie. Este perfect pentru Iarna. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână zahăr, suc de portocale, lămâie și portocală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ceai Cu Gheață Din Valea Napa, Napa Valley Mojito, și Napa Valley Sandwich De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați scorțișoară și nucșoară într-o pungă de plastic resigilabilă; crăpați în bucăți folosind ciocan sau sucitor.
Transferați la râșnița de condimente.
Adăugați ienibahar; se amestecă cu pulbere grosieră.
Transferați 1 lingură într-un vas superficial; se amestecă în 1/3 cană de zahăr. Puneți deoparte zahărul condimentat.
Se amestecă pulberea de condimente rămasă într-o cratiță medie la foc mediu-mare până abia începe să fumeze, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc. Se răcește 5 minute. Repetați procesul de încălzire și răcire de încă 3 ori până când condimentele sunt foarte parfumate, dar nu arse.
Adăugați sirop; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 5 minute. Tulpina prin sită în castron. Mișto.
Se amestecă 3/4 cană de sirop de condimente, rom, suc de lămâie, suc de portocale și amare în punch bowl.
Adăugați felii de gheață și citrice. Frecați 1 felie de portocală în jurul marginii a 8 pahare pentru a umezi; scufundați paharele în zahăr condimentat.
Așezați paharele în jurul bolului cu pumn.