Nanaimo Bar Negrese
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Nanaimo Bar Brownies. Această rețetă servește 36. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 97 calorii. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 187 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, înlocuiți pudra de budincă de vanilie, smântâna grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Nanaimo Brownies, Bar Nanaimo, și Nanaimo Bars pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Așezați un suport în poziția de mijloc a cuptorului.
Topiți ciocolata și untul într-o cratiță grea la foc mic.
Se ia de pe foc și se amestecă zahărul.
Adăugați ouăle și vanilia și bateți bine. Se amestecă făina, sarea și nucile.
Se toarnă într-o tigaie bine unsă.
Coaceți timp de 40 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet.
În timp ce brânzeturile se răcesc, pregătiți stratul de mijloc. Într-un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, cremați untul, smântâna, pudra de cremă și zahărul cofetarilor împreună până când sunt foarte ușoare și pufoase.
Răspândiți peste stratul inferior, având grijă să îl întindeți cât mai plat și uniform posibil. Întoarceți tigaia la frigider în timp ce pregătiți toppingul.
Pregătiți stratul superior: într-o cratiță medie sau un cazan dublu, topiți ciocolata și untul la foc mediu, amestecând des pentru a vă asigura că amestecul nu arde.
Lăsați să stea până când amestecul este încă lichid, dar foarte gros, apoi turnați-l peste al doilea strat (Mijlociu) și întindeți-l ușor cu o spatulă pentru a asigura o acoperire uniformă (dar lucrați cu atenție, deoarece ciocolata încă caldă va deveni dezordonată dacă apăsați prea tare în timp ce îl întindeți și rupeți stratul de unt de mai jos).
Lăsați barele să se răcească cel puțin o oră la frigider înainte de servire.