Nachos Final
Rețeta Ultimate nachos ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 27 minute. Această rețetă face 6 porții cu 743 calorii, 22g de proteine, și 55g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.73 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cheddar, ceapă, frunze de oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Micul dejun Nachos Skillet de la ' Ultimate Nachos, Minge de parc Nachos din ' Final Nachos, și Velveeta nachos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
* Nota bucătarului: în funcție de preferințele dvs. de căldură, puteți scoate semințele din jalapenos sau le puteți lăsa intacte.
Setați 1 din rafturile cuptorului pe raftul inferior și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Aliniați o tigaie cu hârtie pergament. Faceți 8 bile (2 inci) din folie de aluminiu. Pulverizați 3 rafturi de răcire cu sârmă cu spray de gătit antiaderent și așezați 1 din bilele de aluminiu în fiecare dintre colțurile a 2 rafturi.
Așezați 1/3 din jetoane pe unul dintre rafturi. Topiți fiecare cip cu o felie de jalapeno și presărați chipsurile cu 1/3 din ceapa roșie și 1/3 din ambele brânzeturi Cheddar și Oaxaca. Repetați cu jetoanele rămase și celelalte 2 rafturi. Stivați rafturile una peste alta și puneți-le în tava de copt căptușită cu pergament.
Coaceți în cuptor pe raftul inferior timp de 7 minute sau până când brânza începe să buleze.
Se presară cu oregano proaspăt.
Serviți imediat cu salsa, smântână și guacamole.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin ai putea încerca este Dragonette pivnițele Sta. Rita Hills Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.