Nacho Grande Caserola
Caserola Nacho Grande ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $2.71 pe portie. O porție conține 840 calorii, 41G de proteine, și 47G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sos de roșii, carne de vită măcinată, boabe de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Nacho Grande Ixtapa, Nacho Caserola, și Nacho Caserola.
Instrucțiuni
Gătiți carnea de vită măcinată și ceapa într-un cuptor olandez la foc mediu-mare, amestecând până când carnea de vită se sfărâmă și nu mai este roz; scurgere.
Adăugați fasole, porumb, sos de roșii și amestec de condimente; se amestecă până se omogenizează. Se fierbe la foc mediu 10 minute.
Se toarnă jumătate din amestecul de carne de vită într-o tigaie ușor unsă de 13"x9". Se acoperă cu 1 1/2 căni fiecare de brânză și chipsuri zdrobite; se acoperă cu amestecul de carne de vită rămas și restul de 1 1/2 căni fiecare de brânză și chipsuri.
Coaceți, neacoperit, la 350 de grade timp de 25 până la 30 de minute sau până când este bubuit și auriu.
Presărați roșii tocate și ceapă verde, dacă doriți.