Na ' ama ' s Fattoush din Ierusalim
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Fattoush-ul lui Na 'ama din Ierusalim ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 63 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 12 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. 159 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, oțet de vin, mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Brioche Crusted fish cu piure de anghinare din Ierusalim și murături de anghinare din Ierusalim, Fattoush, și Na ' ama ' s Fattoush.
Instrucțiuni
Dacă utilizați iaurt și lapte, începeți cu cel puțin 3 ore și până la o zi în avans prinplasând ambele într-un castron.
Se amestecă bine și se lasă într-un loc răcoros sau în frigiderpână când se formează bule pe suprafață. Ceea ce obțineți este un fel de zară de casă, dar mai puțin acru.
Rupeți pâinea în bucăți de mușcătură și puneți-o într-un bol mare de amestecare.
Adăugați amestecul de iaurt fermentat sau Zara comercială, urmat de restul ingredientelor, amestecați bine și lăsați timp de 10 minute pentru ca toate aromele să se combine.
Puneți grăsimea în boluri de servire, stropiți cu puțin ulei de măsline și garnisiți generos cu sumac.