Măsline Verzi Crăpate Cu Fenicul
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați măslinele verzi crăpate cu fenicul. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP servește 4 și costă $1.15 pe portie. O porție conține 236 calorii, 2G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați semințe de fenicul, coajă de portocală, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată de grâu crăpată cu măsline verzi și stafide aurii, Salată de fenicul-portocale cu măsline verzi, și Friptură de porc de rozmarin cu fenicul și măsline verzi.
Instrucțiuni
Scurgeți măslinele și aruncați saramura. Folosind spatele unei linguri, apăsați fiecare măslin suficient de tare pentru a-l deschide. Lasă groapa înăuntru.
Puneți măslinele într-un castron mic și adăugați ingredientele rămase. Întoarce-te la haină.
Se servește imediat sau se lasă la marinat, răcit, până la 1 lună.